Így keress szállást Dubajban

Dubai szállásA felsőkategóriás hotelek és apartmanok óriási választéka mellett Dubajban akadnak kevésbé tehetős utazók számára is megfizethető szállások. Elfogadható ár/érték-arányú négy-öt csillagos hotelből, apartmanból végtelen itt a kínálat. Ha szűk keretből akarod kihozni az utad nem vállalsz lehetetlent, de hosztelből nagyon kicsi itt a kínálat.

 

Apartmanba vagy hotelbe?

Dubai hotelszobaDubajban a szálláshelyek kínálata hotelek és apartmanhotelek között oszlik meg. Mint elsősorban üdülőváros, a hagyományos értelembe vett hotelek mellett itt óriási kínálat van apartmanokból, melyek jellemzően tengerparthoz közeli toronyházak lakásai 100+ négyzetméterrel, sok szobával és javarészt saját erkéllyel.

Némi átfedés van a két kínálat között, az apartmanhotelek többsége is saját medencével, fitnesz- és wellnesközponttal bír, és itt is rendelhető például reggeli vagy takarítószolgálat. A kínálat első sorban az óriási, drága apartmanokban bő, de akadnak takarékos megoldások is. Akárhogyis: ha családdal, üdülési szándékkal utazol, az apartman lesz a jó választás.

Hotelszobából is óriási a kínálat. Az árakat a hotel minősége mellett nagyban meghatározza a fekvés, itt is leginkább a tengerpart menő, de a Sejk Zajed sugárút köré, valamint a Burdzs Kalifa környékére is sok neves hotellánc települt.

Szállást foglalnál? Itt egyszerűen megteheted:
Booking.com